Gediz Elektrik, Denizbank ile çiftçilere avantaj sağlayacak


Tarım sektöründe %39 pazar payı ile özel bankalar arasında lider olan DenizBank ve Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş işbirliklerini geliştirdi.
Üreticiler sözkonusu işbirliği ile birlikte Gediz Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden (“MİM”) Üretici POS aracılığıyla yapacakları ödemelerde Haziran ve Temmuz ayları boyunca 5 ay vade ve 0 faiz avantajı elde ediyorlar.
Üretici Kart kullanıcıları, Gediz ve DenizBank arasındaki anlaşmanın sağladığı fırsatlar sayesinde; otomatik fatura ödemelerini hasat dönemine kadar erteleyebilecekler ve özel faiz oranlarından faydalanabilecekler. Bunun yanı sıra tarımsal kurum ödemelerinde yüksek tüketimli elektrik fatura ödemesi yapan Gediz müşterileri için Doğrudan Borçlandırma Sistemi ile ödeme imkânı da bulunuyor.

– Hasan Özer Orhan: “Üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz
DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, işbirlikleri ile çiftçilere destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarının altını çizdi. Hasan Özer Orhan şunları söyledi: “DenizBank olarak Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek ve tarımsal üretimde verimliliği artırmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üretici Kart ve tarım kredilerimizle tarım sektörüne verilecek hizmet kalitesinin yükseltilmesini, AB standartlarında tarımsal üretimle rekabet gücümüzün artırılmasını destekliyoruz. Tarıma yaptığımız büyük yatırımlar ve üreticimize tanıdığımız önemli avantajlarla, özel sektör bankaları arasında ilk sırada yer alıyoruz. Gediz Elektrik ile zenginleştirdiğimiz işbirliğimiz üreticilere önemli avantajlar sunuyor. Yenilikçi çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek.”

– Mustafa Demir: “Müşterilerimizin yaralarına derman oluyoruz”
Gediz Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir ise işbirliği hakkında şunları söyledi: “Tarımsal sulama müşterilerimize uygulamakta olduğumuz kampanyalarımızı DenizBank ile birlikte geliştirerek müşterilerimiz için daha da cazip hale getirdik. Bu kampanya ile tarımsal sulama tarifesinden enerji kullanan müşterilerimiz herhangi bir masraf veya faiz ödemeksizin faturalarını ve borçlarını 5 ay öteleyebileceklerdir. Böylece hasat sonuna veya daha da sonrasına kadar elektrik faturaları için ödeme yapmayacaklar, gecikme faizi ödemeyecekler ve enerji borçları nedeni ile kesinti yaşamayacaklardır. Şirketimiz ekstra maliyetlere katlanacak olsa da bu kampanya değer verdiğimiz müşterilerimize çok çeşitli faydalar sağlayacak ve adeta müşterilerimizin yaralarına derman olacaktır. Zor dönemlerin yaşandığı enerji sektöründe bu kampanya ile iddiamızı gösteriyor ve söz verdiğimiz gibi müşterilerimize desteğimizi sürdürüyoruz.”