‘Semt Kocaeli’nin üçte ikisi bir ayda satıldı


Pekdemir’in, çevre, kalite ve teknolojiyi “yeni lüks” kavramında birleştiren projesi ‘Semt Kocaeli’de rekor satış gerçekleştirildi. Projenin 1 ayda üçte ikisi satıldı.
25 Nisan’da lansman ve satışına başlanan Semt Kocaeli projesinde, bir ayda konutların yaklaşık üçte ikisinin satışı gerçekleştirildi. İnşaatı 22 ayda tamamlanarak, dairelerin 2019 yılı Mart ayından itibaren sahiplerine teslim edileceği açıklanan Semt Kocaeli Projesi, şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafede Çayırköy’de yer alıyor.
Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, bilinçli tüketicinin konutta da, otomobilde olduğu gibi, daha kaliteli, güvenli, işlevsel ve teknolojik bir “yeni lüks” arayışında olduğunu, Semt Kocaeli Projesi’nin bu beklentiye yanıt veren ayırt edici özellikleri sayesinde, büyük bir taleple karşılaştığını söyledi.

– Yeni lüks, satın alma kararını kolaylaştırıyor
Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Türkiye’de konut satışlarını hızlandırmak için uzun vadeli ulusal kampanyalar gerçekleştirilen bir dönemde, yeni gelişmekte olan bir bölgede standartların üzerinde lüks bir konut projesi hayata geçirmelerinin, Pekdemir İnşaat’ın 73 yıllık köklü geçmişi ile sağlanan deneyim ve özgüvenin sonucu olduğunu belirtti. Mert Pekdemir, projenin kısa süredeki yüksek satış performansını ise, “Ödüllü mimarımız Cem Sorguç’un yalın, estetik ve işlevsel mimari tasarımı, her metrekaresi özenle planlanmış geniş kullanışlı daireler, villa konforu sunan bahçe dubleksleri, hayatı kolaylaştıran projeye özel akıllı mobil uygulama ile avantajlı fiyat ve ödeme koşullarının, elde ettiğimiz satış başarısında büyük payı bulunuyor. Ortaya koyduğumuz kaliteli ve prestijli lüks anlayışı, müşterilerimizin büyük bölümünün satış ofisine ilk ya da ikinci gelişlerinde, dairelerini satın almalarını sağladı” şeklinde yorumladı.

– Dairelerin her metrekaresi işlevsel
6 katlı 15 blokta, toplam 280 konuttan oluşan proje, denizden 110 metre yükseklikte yer alıyor. Arazinin eğimli ve panoramik görüş alanına sahip olması nedeniyle, projede birçok bloğun, doğayla birlikte deniz manzarası bulunuyor. Her metrekaresi ideal biçimde değerlendirilmiş, geniş, ferah ve işlevsel 7 farklı daire tipine sahip proje, 93 ve 112 metrekarelik 2+1 daireler, 142 ve 154 metrekarelik 3+1 daireler ile, özel bahçeli, 173 ve 197 metrekare dubleks 3+1’lerden ve 216 metrekarelik 5+1 dublekslerden oluşuyor. Projede, doğayla iç içe ayrıcalıklı yaşam sunan peyzajlı özel bahçelere sahip dubleksler, büyük rağbet görüyor.