Kibar Holding, Sapanca’da yerel basın ile tanışma toplantısı düzenledi


Bu yıl kuruluşunun 45. yılını kutlayan Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Kibar Holding bünyesinde faaliyet gösteren grup şirketleri; Sapanca’da yerel basın ile buluştu. Kocaeli Sanayi Odası’nın aylık periyotlu ulusal dergisi Odavizyon’u yıllardır yayına hazırlayan Anadolu Basın Merkezi (Küresel Ana Haber) de sözkonusu toplantıya Genel Yayın Yönetmeni Levent Akbay ve Yazı İşleri Müdürü Belma Özgen Akbay ile katılım gösterdi.
Kibar Holding bünyesinde faaliyet gösteren grup şirketleri Assan Alüminyum, İspak Ambalaj, Assan Foods ve Assan Hanil’in kurumsal iletişim yetkililerinin katılımıyla Sapanca’da Sakarya ve Kocaeli bölgesini kapsayan “Yerel Basınla Tanışma Toplantısı”na basının ilgisi yoğun oldu. Tanışma toplantısında konuşan Kibar Holding Kurumsal iletişim Danışmanı Suat Özyaprak, yerel medyanın en önemli paydaşlarından biri olduğuna dikkat çekerek, “Kibar Holding büyümeye devam eden bir grup. Bu büyüme devam ederken, kamuoyu ve paydaşlarımızı haberdar etmek üzere sizlerle işbirliğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar sürdürdüğümüz karşılıklı anlayış içerisinde ilerleyen ilişkilerimizi bundan sonra daha da geliştirerek büyütmeyi arzu ediyoruz” dedi. Kibar Holding ve bünyesinde bulunan 5 şirketin iletişim ve pazarlamadan sorumlu yetkilileri ile tanışma toplantısına katıldıklarını söyleyen Suat Özyaprak, “İşbirliğimizin şahsi olarak karşılıklı görüşmelerle daha verimli şekilde sürdürüleceğini düşünüyoruz” dedi.
Basınla Tanışma Toplantısı’na Kibar Holding Kurumsal iletişim Danışmanı Suat Özyaprak ve Kibar Holding Kurumsal İletişim Yöneticisi Berat Kozulu’nun yanı sıra Assan Alüminyum, Assan Hanil ve İspak Ambalaj kurumsal iletişim yetkilileri katıldı.