Yeşil Hizmet Paketi


‘YEŞİL SATRANÇ’, tamamen bir gönüllü hareket olarak satranca gönül veren bir sporcunun ailesi tarafından oluşturulan bir proje aslında. Proje kapsamında SPORCULARIN kupa ve madalya ile teşvik edilmeleri, masalarında en azından birer içme suyunun bulundurulması, SPORCULARIN farklı ortamlarda, özellikle gençlerin sanayi kuruluşlarını görmeleri / tanımaları ve sanayicilerle bir araya getirilmesinin sağlanması, özverili VELİLERİN olabildiğince beraber, farklı ve nezih ortamlarda, konferans ve diğer aktiviteler ile biraraya getirilmesi amaçlandı. Ama tek başına olmaz idi. Ayrıca her sanayici yada kurum da hedefimiz değildi. Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vizyoner yöneticilerinin gösterdikleri yolda, Kocaeli Sanayi Odası’nın sahiplendiği bir sosyal sorumluluk projesi olarak ‘Yeşil Satranç’ hayata geçirildi. Kocaeli Sanayi Odası’nın öncülüğünde, Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Yeşil Satranç, YEŞİL SANAYİCİLER ile sporcu ve velileri buluşturmaya başladı.

Yeşil Satranç turnuvalarında verilecek asgari hizmet; dereceye girenlere madalyaların yanısıra mutlaka KUPA verilmesi, ailelerin uygun ortamlarda vakit geçirmesinin sağlanması, çay ve sıcak su ihtiyaçlarının karşılanması, sporcu ve velilere hijyenik ve tuvalet ortamlarının sağlanması olarak sıralanabilir.

YEŞİL SATRANÇ HİZMET PAKETİ
Sporcuya sandviç + ayran; (2 gün boyunca)
Gün içerisinde 2 bardak su; (asgari masasında bulundurulan su dışında)
1 gün için ‘patlamış mısır’; (benzeri küçük ikramlar)
Velilere özel kahve ikramı;
Sporculara olası ‘yeşil satranç’ hediye çekilişinden yararlanma imkanı

‘Yeşil Hizmet Paketi’ bedeli 2 gün için sadece 60 TL’dir. Konunun YEŞİL SATRANÇ olarak bizimle tek ilgisi, yeşile destek sporcu ve velilere ayağa hizmet, farklı fakat güvenilir hizmet vermektir. Yeşil Hizmet Paketi için taleplerinizi arzu ederseniz yesilsatranc@gmail.com adresinden de bize ulaştırabilirsiniz. Baget ekmek içerisinde, dana macar salam ve kaşar peyniri ile, bir ev hanımı hazırlanan sandviçler için öncesinden sipariş verirseniz ona göre hazırlıklar yapılacak olup, ödemeyi turnuva günü de ilgili arkadaşa yapabilirsiniz.”

Konunun YEŞİL SATRANÇ ile tek ilgisi, tekrar belirtmek isterim ki; yola çıkışımız satranç SPORCUları ve sonrasında tabii ki vefakar veliler. Çünkü bir veli olarak biz de biliyoruz ki her zaman yanımızda yiyecek getiremiyor olabiliyoruz, güvenebileceğimiz bir yerden güvenilir bir şeyler yemek istiyor olabiliyoruz, yada ne yazık ki bir çoğumuzun etrafa gidip yiyecek – içecek alacak özel aracı olmayabiliyor.
Takipte kalın, yeşil satrançla kalın…