Yeşil Satranç olarak, Kocaeli’nin gururu Galva Metal’i tebrik ediyoruz


Tamamen bir sosyal sorumluluk projesi olarak, satraç sever bir minik sporcunun ailesi tarafından, Kocaeli Sanayi Odası’nın öncülüğünde projelerine başlayan Yeşil Satranç olarak, aynı zamanda Kocaeli Sanayi Odası üyesi de Galva Metal’in, spora ve özellikle satranca verdiği değerin bir simgesi olarak kurduğu Galva Metal Spor Kulübü Derneği, Kocaeli’ye büyük bir gurur yaşatarak Türkiye Kulüpler Satranç Şamopiyonası’nda birinci oldu ve Türkiye Satranç İkinci Ligi’ne katılma hakkı elde etti. Yeşil Satranç ailesi olarak Galva Metali’i tebrik ediyor, başarıyı Kocaeli Sanayi Odası’nın tek resmi yayını, aylık dergimiz Odavizyon’da da ve ayrıca sitemizden de yayınlayarak sizlere de tekrar paylaşmak ve duymayanlara da duyurmak istedik.

-Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonu Galva, 2.Lig’e yükseldi
Spora ve özellikle satranca özel bir değer veren Kocaeli Sanayi Odası üyesi de olan Galva Metal, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda 1.’olarak Kocaeli’nin de gururu oldu. Galva Metal Spor Kulübü Derneği böylece, gelecek yıl Türkiye Satranç İkinci Ligi’ne katılma hakkı elde etti.
2022 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 28 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dahil 34 farklı ilden 53 kulüp ve 500’ü aşkın sporcunun katılım sağladığı şampiyonada Galva Metal 1’nci olarak Türkiye Satranç 2.Ligi’ne katılma hakkı elde etti.
2022 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda şampiyon Galva Metal Spor Kulübü Derneği olurken, ikinci Çanakkale Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, üçüncü Çelik Satranç Spor Kulübü Derneği, dördüncü İzmir Apaydın Satranç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve beşinci Yıldız Satranç Spor Kulübü Derneği oldu.
Galva Metal Spor Kulübü Kocaeli Kulüpler tarihinde bir ilke imza atarken ayrıca sporcularından 2’nci masada Batu Angün, 6’ncı masada Can Bayla masa derecesi yaparak şampiyon oldular.

FM ALPER OLCAYÖZ

WCM GİZEM OLCAYÖZ

GALVA METAL BAŞKANI TOLGA KISACIKOĞLU & BARTU BAYLAV

FM. BATU ANGÜN

CAN BAYLAV

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Şampiyonu Galva Metal Spor Kulübü Derneği Ödüllerini Konya Valisi Vahdettin Özkan, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gulkız Tülay’dan aldı.