‘Serbest Bölgeler’23’ toplantıda büyük ilgi gördü


Kocaeli Sanayi Odası’nda ‘Serbest Bölgeler Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. Birçok serbest bölge yöneticisinin de katıldığı toplantıya Ticaret Bakanlığı Değerlendirme, Uygulama ve Tanıtım Daire Başkanı Uğur Özcan ile SEBKİDER üyeleri ve sanayiciler katıldı. Etkinlikte Kocaeli Sanayi Odası’nın resmi yayını ‘Odavizyon’u da 15 yıldır yayına hazırlayan Anadolu Basın Merkezi / Küresel Anah Haber @kureselanahaber in hazırladığı ‘Serbest Bölgeler’23’ çalışması katılımcı ve ziyaretçilere elden dağıtıldı.

Anadolu Basın Merkezi / Küresel Ana Haber tarafından hazırlanan Serbest Bölgeler dergimiz; oldukça yoğun ve katılımcılar açısından efektif olan toplantı sonrası haber sitemiz www.kureselanahaber.com’da da paylaşıldı. 

Dergimize dijital ortamda www.kureselanahaber.com sitemizden Ekler / Projeler sekmesinden de ulaşabilirsiniz.

Toplantıda serbest bölgelere yatırım çağrısı yapılırken, toplantının açılış konuşmasını yapan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli’de 2 serbest bölge olduğunu hatırlattı. Serbest Bölgeler Kurucu ve İşleticileri Derneği (SEBKİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kılınç da
Türkiye’de 19 serbest bölge bulunduğunu ve bu bölgelerin ürettiğini ihraç eden firmalara daha yüksek kalitede hizmet sunduğunu belirtti.

Serbest bölgelerin ihracat odaklı üretim yapan firmalara sağladığı fırsatların değerlendirildiği toplantıya Ticaret Bakanlığı Değerlendirme, Uygulama ve Tanıtım Daire Başkanı Uğur Özcan da katıldı.