KalDer Genel Koordinatörlüğü’ne Tuğrul Fadıllıoğlu atandı


Mükemmellik kültürünü yaşamın her alanına yaymak ve sürdürülebilir hale getirmek için çalışmalarını ‘EFQM Mükemmellik Modeli’ çerçevesinde 27 yıldır istikrar ve başarıyla sürdüren Türkiye Kalite Derneği’nde (KalDer) Genel Koordinatörlük görevine Tuğrul Fadıllıoğlu atandı. Fadıllıoğlu, yeni görevine 11 Temmuz 2018 tarihinde başladı.

Çalışma hayatına Arçelik A.Ş.’de Tasarım Mühendisi olarak başlayan Tuğrul Fadıllıoğlu; Kalıphane Şefliği, Teknik Müdürlük, Kalite Güvence Müdürlüğü, İşletme Müdürlüğü ve Ürün Direktörlüğü görevlerinden sonra Koç Holding CRM şirketi olan Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş.’de önce Genel Müdür Yardımcılığı daha sonra ise Genel Müdürlük görevlerini sürdürmüştür. Ardından Koç Holding şirketi olan ve satınalma konusunda faaliyet gösteren Zer A.Ş.’de Genel Müdürlük yapmış olup halihazırda İnci Holding’e bağlı ISM Makine Elektrik Ticaret A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. KalDer’in kuruluşunu takiben Ödül Denetçiliği, KÖYK (TMÖYK) Üyeliği ve KalDer İzmir Şube Kurucu Başkanlığı görevleri ile KalDer’e emek vermiştir. Fadıllıoğlu evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

– KalDer kurumsal değerlerini çağın gerekliliklerine göre güncelliyor
Dönüşümün önemini ve gerekliliğini ulusal / uluslararası platformlarda dile getiren ve 2017 yılında gerçekleştirdiği Arama Konferansı ve Strateji Çalıştayı’ndan elde ettiği iç – dış değerlendirme ve geri bildirimler ile 2030 vizyonunu ‘Ülkemizde sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön gösteren, dönüşüme liderlik eden bir sivil toplum kuruluşu olmak’ şeklinde yenileyen KalDer, attığı yapıcı adımlar ile kurumsal değerlerini çağın gerekliliklerine göre güncelliyor. Dönüşümü başarıyla gerçekleştirebilmek için iş yapma biçimlerini, hizmetlerini, hızını, insan kaynaklarını sürekli olarak iyileştiren KalDer, 27 yıllık köklü geçmişi ve entellektüel sermayesiyle iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları arasındaki saygın konumunu koruyor. Özellikle mükemmellik, yönetişim, dönüşüm, kalite ve dijitalleşme alanlarında gündem belirleyen proje ve etkinliklere, kongrelere imza atan KalDer, 100’ü aşkın eğitimcinin aynı çatı altında buluştuğu Mükemmellik Akademisi ile ülkemizin geleceğine yön veriyor.