Isı yalıtım sektörünün ilk canlı webinar’ı ‘AUSTROtalk’


Avrupa’nın en önemli inşaat malzemesi üretici gruplarından biri olan, ısı yalıtım ürünleri alanında 60 yıldır faaliyet gösteren Austrotherm, sektöründe bir ilk olarak 2017 yılında başlattığı online seminerlere devam ediyor.

Austrotherm Türkiye’nin bir bilgi platformu olarak sektöre ve kamuoyuna sunduğu özel bir proje olan AUSTROtalk, 2018 yılında da aralıksız devam ediyor. AUSTROtalk webinar serisinde, geoBLOCK® mühendislik çözümü ve uygulama tekniklerinden, yapı sektöründeki gelişmelere, enerji tasarrufu konusundan mantolamaya kadar birçok alanda konusunda uzman kişiler tarafından içerik paylaşılıyor. Mart ayında AUSTROtalk’un ilk konuğu Austrotherm Türkiye İnşaat Mühendisliği Uygulamaları Sorumlusu Emre Akınay olacak. Emre Akınay ‘İstinat duvarlarının tasarımında EPS blok kullanımı’ konulu AUSTROtalk webinar’ı 14 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te canlı olarak izlenilebilecek.
Tamamen ücretsiz olarak, herkesin takibine açık olarak sunulan AUSTROtalk webinar’lar, Austrotherm’in web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilir, “Ücretsiz Kayıt Linki“ butonuna tıklanarak seminere online kayıt yaptırılabilir.