‘Beton’23’ dergimiz ile; sektörün en önemli buluşmasında yer aldık


Anadolu Basın Merkezi, KÜRESEL ANA HABER markası ile hazırladığı BETON’23 dergisi ve, Odavizyon dergileri ile, ‘medya sponsoru’ da olduğu Türkiye Hazır Beton Birliğinin TG Expo organizatörlüğünde gerçekleştirdiği “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde yer aldı.
2005 yılından bu yana özellikle yazılı medya kuruluşlarına, finansmanı sağlanmış, reklam-haber tabanlı paket teslim projeler üreten Anadolu Basın Merkezi, 8 – 11 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘BETON 2023 Kongre ve Fuarı’nın da medya sponsorlarından idi. 15 yıldır Kocaeli Sanayi Odası’nın tek resmi ve aylık yayını ODAVİZYON’u yayına hazırlayan Anadolu Basın Merkezi, Türkiye’nin ilk ve tek Ar&Ge İnovasyon gazetesi argeTIME ile de sektöre farklılık getirdi.
Bugüne kadar Radikal, Posta ve Milliyet Gazeteleri gibi ulusal bir çok gazeteye projeler hazırlayan Anadolu Basın Merkezi, 2023 yılında da ulusal ekonomi-politika gazetesi Dünya’ya bir çok özel ek ve proje hazırladı.
Halen Odavizyon, argeTIME (Ar&Ge Gazetesi), İKV yayınları (İKV Monthly ve İKV gazetesini yayına hazırlayan Anadolu Basın Merkezi, BETON Kongre ve Fuarı’na özel hazırladığı ‘BETON’23’ dergisi ile fuar alanında idi ve tüm katılımcılara ve ziyaretçilere ulaştı.
Olukça yoğun bir ilginin olduğu ve oldukça kalabalık olan fuarda, Türkiye Hazır Beton Birlği ve TG Expo standları özellikle ziyaret edildi ve fuar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.