İzocam, önümüzdeki 5 yıl içinde 100 milyon dolarlık yatırım planlıyor


İzocam bayileri bu yıl “Kalkış İçin Hazırız” mottosuyla gerçekleştirilen 18. Uluslararası Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi. 2017 yılının değerlendirildiği ve 2018 hedeflerinin açıklandığı toplantıda, İzocam’ın potansiyelini gerçekleştirmek için artık ‘kalkış için hazır’ olduğu vurgulandı.

İzocam, 2017 yılının son 3 çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla %30’a yakın bir ciro artışı gerçekleştirdi.2017 sonuçlarını değerlendiren İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe önümüzdeki dönem ile ilgili hedefleri 5 yıl içinde 100 milyon dolar tutarında yatırım olarak açıkladı. İzocam’ın bu yıl 18.’sini düzenlediği Uluslararası Bayi Toplantısının mottosu ise “Kalkış İçin Hazırız” olarak belirlendi. Toplantıda, İzocam’ın sahip olduğu potansiyele ulaşmak üzere bayilerinin ve çalışanlarının hazır olduğu vurgulandı.
Toplantıda konuşan İzocam Yönetim Kurulu Başkanı François-Xavier Moser Türkiye’deki yalıtım pazarının potansiyelinin çok yüksek olduğunu belirterek, İzocam’ın da bu potansiyeli en iyi şekilde gerçekleştireceğine inandığını belirtti.
Dünyadaki ve Türkiye’deki trendleri değerlendiren İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe ise, Türkiye’deki yalıtım sektörünün uzun vadede sadece kentsel dönüşüm ekseninde değil, renovasyon gibi diğer alanlarda da gelişeceğinin altını çizdi. Gökçe, sektörün katma değeri yüksek ürün ve uygulamalara ihtiyacının olduğunu belirtti.

– Yılın son 3 çeyreğinde ciro artışı yüzde 30
2017 yılının ilk 3 ayında fabrikalardaki revizyon çalışmasının ardından yılın son 3 çeyreğinde; bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 30’a yakın bir ciro artışı gerçekleştirdiklerini belirten Levent Gökçe; yeni hedeflerle ilgili olarak şunları söyledi: “5 sene içinde 100 milyon dolar tutarında yatırım yapmayı planlıyoruz. Yeni organizasyon yapımız, Ar-Ge stratejimiz ve planlarımızla yeni hedeflerimize hazırız. Başarının kendisi kadar, sürekliliğinin de son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Bunu da ancak yeni inovasyonlara kolayca uyum sağlayarak gerçekleştirebiliriz. Yalıtım sektöründe yeni trendleri öngörebilmeli ve enerji tüketimi düşük binalar, multi konfor binalar gibi yeni eğilimlere ağırlık vermeliyiz.”

– Satış şampiyonlarına ödül verildi
2017 yılının satış şampiyonlarına 8 farklı kategoride ödül verildi. Bayiler ödüllerini İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe, İzocam Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samir Kasem, Saint-Gobain Delegasyonu Türkiye Direktörü Arif Nuri Bulut ve İzocam direktörlerinden aldılar.