Teknolojiyi waterparklara ve kaydıraklara entegre etmeye 2017 yılında da devam edeceğiz


 

Temalandırma anlamında yine yenilikleri olan Polin Su Parkları, kendinden temalı, hikaye anlatan su kaydırakları üretti. Firma adına Şöhret Pakiş 2017’de de, teknolojiyi waterparklara ve kaydıraklara entegre etmeye devam edeceklerini söyledi.

1976 yılında İstanbul’da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parkları tasarım, üretim, mühendislik ve montajında A’dan Z’ye hizmet sunan bir su parkı tedarikçisi. 100 ülkede kendi markasıyla 2 bin 500’den fazla su parkı projesi gerçekleştiren Polin, “Daima Yenilikçi”, “Dünya Çapında Üstün Kalite” ve “Teknoloji Liderliği” vizyonuyla global su parkı sektöründe birçok yeniliğe imza attı. Bugün birçok ülkenin, hatta kıtanın en büyük ve ödüllü su parklarında Polin imzası bulunuyor.
Güçlü bir satış ve pazarlama stratejisine sahip olan Polin, minimum 15 yıllık geçmişleriyle 50 ülkede exclusive partnerleri ve 5 ülkede ofisleri ile hizmet vermeye devam ediyor.
Polin bugün 470 kişilik ekibiyle, 35 bin m²’lik dünyanın en büyük su kaydırağı üretim tesisi olan fabrikasında tüm üretimini üstün kalite anlayışıyla Türkiye’de gerçekleştiriyor. Su kaydırağı üreticileri arasında globalde en yüksek üretim kapasitesine sahip firma olduklarını söyleyen Firmanın Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Şöhret Pakiş; “2012 yılında KOBİ kategorisinde “Yılın İhracatçısı”; hem 2013 ve 2015 yıllarında “ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi” arasına girdik. 2 kez üst üste bu listede olan 16 şirketten biriyiz. Bundan onur duyuyoruz.” dedi. Şöhret Pakiş şunları kaydetti:
“2016 yılında su parkı sektörüne bugüne kadar kazandırdığımız kapalı kalıp üretim teknolojisi, kaydıraklardaki ışık, desen ve tema uygulamaları ile sektöre yaptığımız katkı sonucu 12-13 Ekim 2016 tarihlerinde New Orleans, Louisana’da gerçekleştirilen, su parkları sektöründe en önemli kuruluşlardan biri olan World Waterpark Association (WWA)’ın düzenlediği en büyük su parkı seminer ve fuar organizasyonununda endüstrinin en prestijli ödüllerinden biri olan “Leading Edge” ödülüne layık görüldük.
İnteraktiviteyi su kaydıraklarına entegre ediyoruz. Bu yıl kaydıraklarda trafik ışıklarından, zaman ölçerlere, led uygulamalarına, ses, ışık, efekt uygulamalarına kadar bir çok farklı sistemle tanıştırdık sektörü. Temalandırma anlamında yine yeniliklerimiz var. Kendinden temalı, hikaye anlatan su kaydırakları ürettik. Teknolojiyi waterparklara ve kaydıraklara entegre etmeye 2017 yılında da devam edeceğiz.”